Kasvisreseptit

Paprika- & kikärtssallad

En fräsch och mättande sallad att äta som sådan eller som tillbehör till varmrätt.
(0)
Tulosta
70gBabyspenat
1stNärpes Grönsakers spetspaprikor
1stApelsin
380gFörkokta kikärter
0,5tskÖrtsalt
1dlValnötter
200gFetaost
1mskOlivolja
1tskFlingsalt
1krmSvartpeppar
  1. Skölj spenat och paprika.
  2. Skär paprikan i bitar.
  3. Skala apelsinen och skär i bitar.
  4. Lägg spenat, paprika, apelsin och valnötter i en salladsskål.
  5. Häll bort vattnet från kikärterna och skölj noggrant.
  6. Salta med örtsalt.
  7. Smula fetaosten och rör ner i salladen tillsammans med kikärterna.
  8. Ringla över olivolja och krydda salladen med flingsalt och peppar.
NA
:Nathalie Aurén
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet.