Kasvisreseptit

Patatas bravas

En av de populäraste tapasrätterna i Spanien, här gjord på en vegansk majonnäs och fin inhemsk Annabelle potatis!
(0)
Tulosta
Potatisen
8stInhemska potatisar, medelstora
1,5mskOlivolja
0,5tskPaprikapulver
0,5tskSalt
Svartpeppar
Såsen
120gVegansk majonäs
1tskPaprikapulver, rökt
10dropparTabasco
50gPasserad tomat
0,5tskVitlökspulver
0,5tskLökpulver
1tskHonung
Till servering
Bladpersilja
  1. Potatisen
  2. Sätt ugnen på 225 grader.
  3. Skala potatisarna och skölj.
  4. Skär potatisen i grova bitar, blanda på en ugnsplåt klädd med bakplåtspapper tillsamman med olivolja, paprikapulver, salt och svartpeppar.
  5. Stek i ugn ca 20 minuter, till potatisarna fått färg och är mjuka.
  6. Såsen
  7. Gör under tiden såsen.
  8. Blanda alla ingredineser i en skål, smaka av med salt vid behov.
  9. Ringla såsen över de varma potatisarna, strö över finklippt bladpersilja.
JL
:Jens Lindstedt
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet.