Pavuilla täytetyt paprikat
Täytetyt paprikat ovat yksi suosituimmista resepteistä minun blogissa. Ei ihme: ne ovat myös yksi suosituimmista ruoista bosnialaisessa keittiössä.
Minun suosikkini on kasvisversio: pavuilla täytetty. Sitä voi yhtä hyvin tarjoilla lisukkeena kuin myös pääruokana.

Ingredienser
10st | Paprikaa |
2st | isoa sipulia |
2prk | valkoisia papuja tomaattikastikkeessa |
2dl | paseerattua tomaattia |
1tsk | Suolaa |
1-2tsk | Mustapippuria |
0,5dl | Persiljaa |
Portioner
Kategorier
Maträtt | Förrätter Tillbehör Huvudrätter Mellanmål |
Specialkost | Glutenfri Äggfri Laktosfri Mjölkfri Vegan |
Säsong | Vardagsmat BBQ Sommar Skördetid |
Svårighetsgrad | Snabbt och enkelt |
Tillredningstid | Över 60 min |
Gör så här:
- Pilko sipulit ja kuullota ne öljyssä.
- Valuta pavuista suurin osa liemestä pois. Lisää pavut sipulin joukkoon ja paista vähän aikaa, että seos sakenee. Mausta suolalla, pippurilla ja lisää persiljaa.
- Puhdista paprikat kannoista ja siemenistä.
- Täytä paprikat papu-sipuliseoksella ja laita uunivuokaan. Valuta päälle paseerattua tomaattia.
- Paista uunissa 200 asteessa noin puoli tuntia kauniin ruskeaksi.
Se på flera recept
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.