Rå och livfull sallad
Här får du energi som räcker för dagen – grön energi!

Ingredienser
| Avokado-Cashewsås | |
| 1,5dl | Cashewnötter |
| 1,5dl | Vatten |
| 2st | Avokador |
| 1st | Citron |
| Salladsingredienser | |
| 1st | Fänkål |
| 2st | Äpplen |
| 1ask | Spenat |
| Havssalt | |
| Svartpeppar |
Portioner
Gör så här:
- Avokado-Cashewsås
- Blötlägg cashewnötterna i vatten över natten.
- pressa saften ur citronen + riv litet av det yttersta skalet. Mixa nötterna med avokado och citronsaften i en blender.
- Salladen
- Skiva fänkål, äpplen tunt med en köksmandolin.
- Tvätta spenatbladen och torka väl.
- Blanda alla ingredienser med såsen och servera genast – eller senare.
- Blandad håller den sig över natten i kylskåp, på så vis får den mer smak!
Nya idéer. Nya smaker. Recepten du inte vill missa.
Upptäck smaker som överraskar - Vegetariska recept och säsongstips som gör matlagningen roligare. Två gånger i månaden, direkt till din inbox.
Se på flera recept
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.






