Kasvisreseptit

Smörgåstårta med vegeröra

Vegetarisk god basröra som funkar på smörgåsen, till bakad potatis eller i en festligare smörgåstårta!
(0)
Tulosta
Röran
80g Kalamataoliver
80gSoltorkad tomat
3stinhemska tomater
5gPersilja
200gSmältost
1tskPaprikapulver
1krmSalt
Smörgåstårta
12skivor Formbröd
1satsVegeröra
0,5dlMjölk
150gMajonnäs
  1. Röran
  2. Skär oliver och soltokade tomater i tunna skivor.
  3. Tvätta tomaterna och skär i tärningar.
  4. Finhacka persiljan och blanda sen alla ingredienser i en skål.
  5. Smaka av fyllningen med salt och paprikapulver.
  6. Smörgåstårta
  7. Skär bort kanterna av brödet, rada ut på ett skärbräde och pensla med mjölk.
  8. Fördela fyllningen i 3 lager mellan 4 lager bröd, fukta varje lager skillt.
  9. Täck in smörgåstårtan med färskfolie och låt stå i kallt några timmar.
  10. Bre över majonnäs så att allt bröd blir täckt på alla sidorna, dekorera med valfria grönsaker såsom Närpes grönsakers gurka, Dunnetomater och färska salladsskott.
JL
:Jens Lindstedt
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet.