Kasvisreseptit

Yrttiletut ja rahkatsatsiki

Yrttiset letut maistuvat raikkaan, mutta proteiinipitoisen tsatsikin kera. Halutessasi voit käyttää lettuihin myös muita yrttejä tai pinaattia.
(0)
(281)
Tulosta
Yrttiletut
4dlMaitoa
3kplKananmunaa
3dlVehnäjauhoja
0,5tlSuolaa
0,75dlVissyä
75gVoita sulatettuna
Basilikaa
Persiljaa
Timjamia
Tsatsiki
1kplKananmuna
250gMaitorahkaa
1dlKermaviiliä
1kplValkosipulinkynsi
0,5tlSinappia
6kplRetiisiä
Kevätsipulin vartta
Kurkkua
Suolaa
Pippuria
  1. Yrttiletut
  2. Sulata voi ja anna jäähtyä hieman.
  3. Vatkaa kulhossa munien rakenne rikki, lisää maito, jauhot ja suola.
  4. Silppua yrtit ja vatkaa joukkoon.
  5. Lisää sula voi ja lopuksi vissy.
  6. Anna taikinan turvota noin vartti ennen paistamista.
  7. Taikinasta tulee noin 6-7 isoa lettua.
  8. Tsatsiki
  9. Keitä kananmuna (n. 10 min.), kuori ja muussaa kulhossa haarukalla pieneksi.
  10. Lisää rahka ja kermaviili.
  11. Pilko retiisit suikaleiksi, silppua kevätsipuli, hienonna valkosipuli ja raasta kurkku.
  12. Purista ylimääräiset nesteet kurkusta ja sekoita kasvikset kastikkeeseen.
  13. Mausta sinapilla, suolalla ja pippurilla.
  14. Halutessasi voit myös lisätä yrttimausteita kastikkeeseen (esim. provencen yrtit)
AV
:Aija Vuorijärvi
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.