Kasvisreseptit

Tofu och aubergine

Servera augberginepastan ur de rostade skalen.
(0)
(952)
Ingredienser
Tulosta
2stAubergin
200gTofu
1askNärpes Grönsakers Dunne
2stGula lökar
1krukaOregano
0,5dlOlivolja
2tskSocker
Salt, svartpeppar
Portioner
Kategorier
Maträtt
Förrätter
Plockmat
Huvudrätter
Mellanmål
Specialkost
Glutenfri
Äggfri
Laktosfri
Mjölkfri
Vegan
Säsong
Vardagsmat
Fest
Svårighetsgrad
Enkelt
Tillredningstid
30-60 min
Tillagningssätt
Stekt
Ugn
Gör så här:
  1. Värm ugnen till 160 grader.
  2. Dela auberginena.
  3. Lägg några kvistar oregano mellan auberginen och vira in i folie.
  4. Grädda i ugn 30 minuter, eller till att de är mjuka i mitten.
  5. Stek under tiden gullök, tomat och tofu i olivolja.
  6. Ta aubergine ur ugnen.
  7. Gräv ur aubergine i pannan.
  8. Krydda med salt, socker och svartpeppar.
  9. Servera augberginepastan ur de rostade skalen.
Kasvisreseptit.fi
Din kock:Kasvisreseptit.fiFölj kocken
Dela
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.