Tomaatti-lehtikaalipiirakka
Terveellinen lehtikaali toimii mainiosti piirakassa.

Ingredienser
Pohja | |
Ruispiirakkapohja, valmis | |
Täytteet | |
1pkt | Kirsikkatomaatteja, kotimaisia |
3dl | Lehtikaalia |
1pkt | Tuoretta oreganoa |
2dl | Emmentaljuustoraastetta |
Mustapippuria | |
Suolaa | |
Paprikajauhetta | |
Munamaito | |
1dl | Maitoa |
1st | Kananmuna |
Portioner
Kategorier
Maträtt | Förrätter Tillbehör Salta bakverk Mellanmål |
Säsong | Vardagsmat Fest Sommar Skördetid |
Svårighetsgrad | Lite krävande |
Tillredningstid | 30-60 min |
Tillagningssätt | Ugn |
Gör så här:
- Öljyä piirakkavuoka, itse käytin irtopohjaista kakkuvuokaa koska halusin piirakalle korkeamman reunuksen. Kauli taikina ja asettele vuokaan.
- Paista lehtikaaleja pannulla öljyssä, mausta ne mm. paprikajauheella, suolalla, pippurilla.
- Puolita kirsikkatomaatit ja asettele kirsikkatomaatit ja lehtikaalit pohjan päälle. Silppua päälle tuore oregano. Rouhaise päälle vielä suolaa ja pippuria.
- Sekoita munamaito ja kaada täytteiden päälle. Lisää viimeiseksi juustoraaste.
- Paista uunissa n. 25-30 minuuttia 200 asteessa.
Se på flera recept
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.