Kasvisreseptit

Tomat-Bönsallad

(0)
(601)
Tulosta
Körsbärstomater eller alternativt en stor tomat hackad i små bitar.
Burk gröna bönor eller färska bönor.
Färska röda chilin
Citronsaft
Torkad mynta
Salt
Svartpeppar
Olivolja
  1. Skär tomaterna i små bitar, krydda dem med salt och svartpeppar.
  2. Tillsätt de avrunna bönorna, citronsaften och de finhackade chilibitarna.
  3. Tillsätt torkad mynta och krydda mera ifall det behövs.
  4. Låt stå i kylskåp minst en timme före servering, så att salladens alla smaker sätter sig.
  5. Servera t.ex. med tortillas/tacos eller ät som sådan.
AP
:Anne Pfitzner
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.