Värikäs kasviskeitto
Lämmittävä ja värikäs keitto juureksilla, paprikalla, tomaatilla ja pavuilla.
1kpl | Keltainen sipuli |
3kpl | Valkosipulinkynttä |
2rkl | Oliiviöljyä tai voita |
4kpl | Perunaa |
3kpl | Porkkanaa |
1kpl | Närpiön Vihanneksen punainen paprika |
1kpl | Närpiön Vihanneksen keltainen paprika |
400g | Valkokaalia |
1,5l | Vettä |
1kpl | Kasvisliemikuutio |
2tl | Timjamia |
1,5rkl | Suolaa |
0,25tl | Mustapippuria |
1ruukku | Tuoretta persiljaa |
250g | Närpiön Vihanneksen kirsikkatomaatti |
380g | Esikeitettyjä kidneypapuja |
- Kuori ja leikkaa sipuli ja valkosipuli.
- Ruskista isossa kattilassa oliiviöljyssä tai voissa.
- Kuori ja paloita sillä aikaa perunat ja porkkanat.
- Lisää kattilaan ja ruskista yhdessä sipulin kanssa sillä aikaa kun pienennät paprikat ja valkokaalin.
- Lisää paprika ja kaali kattilaan ja kaada päälle vesi.
- Sekoita ja lisää kasvisliemi, timjami, suola ja pippuri.
- Anna keiton kiehua 10 minuuttia.
- Hienonna persilja ja lisää keittoon yhdessä kirsikkatomaattien ja kidneypapujen kanssa.
- Keitä vielä 10 minuuttia.
- Mausta suolalla ja pippurilla.
- Syö keitto pehmeän leivän tai näkkileivän kera.
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.