Kasvisreseptit

Värikäs kasviskeitto

Lämmittävä ja värikäs keitto juureksilla, paprikalla, tomaatilla ja pavuilla.
(1)
(1991)
Tulosta
1kplKeltainen sipuli
3kplValkosipulinkynttä
2rklOliiviöljyä tai voita
4kplPerunaa
3kplPorkkanaa
1kplNärpiön Vihanneksen punainen paprika
1kplNärpiön Vihanneksen keltainen paprika
400gValkokaalia
1,5lVettä
1kplKasvisliemikuutio
2tlTimjamia
1,5rklSuolaa
0,25tlMustapippuria
1ruukkuTuoretta persiljaa
250gNärpiön Vihanneksen kirsikkatomaatti
380gEsikeitettyjä kidneypapuja
  1. Kuori ja leikkaa sipuli ja valkosipuli.
  2. Ruskista isossa kattilassa oliiviöljyssä tai voissa.
  3. Kuori ja paloita sillä aikaa perunat ja porkkanat.
  4. Lisää kattilaan ja ruskista yhdessä sipulin kanssa sillä aikaa kun pienennät paprikat ja valkokaalin.
  5. Lisää paprika ja kaali kattilaan ja kaada päälle vesi.
  6. Sekoita ja lisää kasvisliemi, timjami, suola ja pippuri.
  7. Anna keiton kiehua 10 minuuttia.
  8. Hienonna persilja ja lisää keittoon yhdessä kirsikkatomaattien ja kidneypapujen kanssa.
  9. Keitä vielä 10 minuuttia.
  10. Mausta suolalla ja pippurilla.
  11. Syö keitto pehmeän leivän tai näkkileivän kera.
NA
:Nathalie Aurén
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(1)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.