Kasvisreseptit

Voitaikinanyytit

Sopivat niin välipalaksi kuin lisukkeena illalliselle.
(0)
(408)
Tulosta
4kplVoitaikinalevyä, sulanutta
1kourallinenPinaattia, tuoretta
1kplSalottisipuli, pieni tai tavallinen keltasipuli
0,5sitruunanMehu
1tlHunajaa
Suolaa, mustapippuria
100gFetajuustoa
2rklOliiviöljyä
  1. Aseta kiertoilmauuni 200 asteeseen.
  2. Pese pinaatti kylmässä vedessä, leikkaa hienoiksi suikaleiksi, sekoita hienonnetun sipulin, sitruunamehun ja hunajan kanssa.
  3. Mausta suolalla ja pippurilla oman maun mukaan.
  4. Sekoita haarukalla paksu tahna fetajuustosta ja oliiviöljystä.
  5. Puolita voitaikinalevyt kahdeksi neliöksi, 10x10cm.
  6. Jaa täyte tasaiseksi levyjen päälle, nipistä kaikki nurkat yhteen, jotta niistä tulee pienet nyytit.
  7. Paista nyytit muffinivuoassa tai muffinipaperissa noin 12-15 minuuttia kunnes saavat kullanruskean värin.
JL
:Jens Lindstedt
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.