Voitaikinanyytit
Sopivat niin välipalaksi kuin lisukkeena illalliselle.

Ingredienser
4st | Voitaikinalevyä, sulanutta |
1kourallinen | Pinaattia, tuoretta |
1st | Salottisipuli, pieni tai tavallinen keltasipuli |
0,5sitruunan | Mehu |
1tsk | Hunajaa |
Suolaa, mustapippuria | |
100g | Fetajuustoa |
2msk | Oliiviöljyä |
Portioner
Kategorier
Maträtt | Förrätter Efterrätter Tillbehör Salta bakverk Mellanmål |
Specialkost | Laktosfri |
Säsong | Vardagsmat BBQ Halloween Fest Sommar Skördetid Valborg |
Svårighetsgrad | Enkelt |
Tillredningstid | Mindre än 30 min 30-60 min |
Gör så här:
- Aseta kiertoilmauuni 200 asteeseen.
- Pese pinaatti kylmässä vedessä, leikkaa hienoiksi suikaleiksi, sekoita hienonnetun sipulin, sitruunamehun ja hunajan kanssa.
- Mausta suolalla ja pippurilla oman maun mukaan.
- Sekoita haarukalla paksu tahna fetajuustosta ja oliiviöljystä.
- Puolita voitaikinalevyt kahdeksi neliöksi, 10x10cm.
- Jaa täyte tasaiseksi levyjen päälle, nipistä kaikki nurkat yhteen, jotta niistä tulee pienet nyytit.
- Paista nyytit muffinivuoassa tai muffinipaperissa noin 12-15 minuuttia kunnes saavat kullanruskean värin.
Se på flera recept
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.