Kasvisreseptit

Wonton-nyytit nyhtökauratäytteellä

Wonton-taikinaa löydät aasialaisista marketeista pakastealtaasta. Taikinan käsittelyyn tarvitset vain vettä, millä kastelet taikina-arkin reunat, että saat rypytettyä nyytit kauniiksi.
(0)
(428)
Ingredienser
Tulosta
1pktNude nyhtökauraa
24stwonton-taikinalevyjä
2mskÖljyä
0,5mskSeesamiöljyä
1dlruohosipulia
2stValkosipulinkynttä
1tsksitruunaruohoa
1mskinkivääritahnaa
2mskSoijakastiketta
1mskChilihiutaleita
0,5tl murskattua sichuan- tai mustapippuria
1dlpankojauhoja
Seesaminsiemeniä
Korianteria
Chilikastiketta
Portioner
Kategorier
Maträtt
Förrätter
Huvudrätter
Specialkost
Äggfri
Vegan
Säsong
Vardagsmat
Fest
Svårighetsgrad
Lite krävande
Tillredningstid
Över 60 min
Tillagningssätt
Kokat
Gör så här:
  1. Nypi nyhtökaura hienoksi kulhossa, lisää joukkoon kuivat mausteet, pankojauho, silputtu ruohosipuli, hienonnettu valkosipuli, inkivääritahna ja sitruunaruoho.
  2. Lisää öljyt ja soijakastike, sekoita hyvin.
  3. Kuumenna pannu, lämmitä wontonmassaa muutaman minuutin ajan.
  4. Ota taikina-arkki käteen, kastele sen reunat vedellä ja lisää noin teelusikallinen täytettä taikinan keskiosaan.
  5. Painele ja rypytä reunat kiinni, muotoile kaunis nyytti. Kun nyytit on rypytetty, keitä niitä 8-10 minuuttia kiehuvassa vedessä.
  6. Nosta nyytit vedestä reikäkauhalla.
  7. Tarjoile wontonsit tuoreiden yrttien, seesaminsiemenien ja chilikastikkeen kanssa.
  8. Nyytit voi myös paistaa keittämisen jälkeen, rapea pinta tekee nyyteistä vielä herkullisempia.
AH
Din kock:Anna HautamäkiFölj kocken
Dela
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.