Kasvisreseptit

Zucchinibåtar med rödbeta och getost

En lite annorlunda vegetarisk rätt till buffébordet. Servera som förrätt eller plockmat.
(0)
Tulosta
3Zucchini
3Stora rödbetor
1Salt
1Förkokta blandade bönor á 380g
1Liten gul lök
1Färsk persilja
180gGetost
1,5Salt
0,5Svartpeppar
  1. Värm ugnen till 175° varmluft.
  2. Skölj och halvera zucchini på längden, gröp ur kärnorna och lägg i en ugnsform eller på en plåt med bakplåtspapper.
  3. Skala och riv rödbetorna grovt.
  4. Lägg på ett fat och strö över 1 tsk salt för att driva ut lite av vätskan.
  5. Skölj bönorna och hacka lök och persilja.
  6. Smula getosten
  7. Krama ur vätska ur de rivna rödbetorna och lägg i en skål.
  8. Rör ner bönor, lök, persilja, salt och peppar.
  9. Fördela röran i zucchinihalvorna.
  10. Toppa med getost.
  11. Rosta i mitten av ugnen i 25 minuter tills getosten fått färg och zucchinin blivit mjuk.
NA
:Nathalie Aurén
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet.