Kasvisreseptit

Paahdettu feta kirsikkatomaateilla ja yrteillä

Otroligt gott tillbehör till en fräsch sallad och gott bröd.
(0)
(1261)
Tulosta
1pktFetajuustoa
10kplKirsikkatomaattia, kotimaisia
5kplValkosipulinkynttä
1kplPunasipuli, pieni
2rklTomaattipyreettä
2rklOliiviöljyä
Kuivattuja yrttejä, rosmariini, basilika, timjamia
Mustapippuria
  1. Nosta feta uunivuokaan, ja laita uuni 200 asteelle.
  2. Lisää halkaistut tomaatit ja valkosipulinkynnet.
  3. Sivele fetan pinnalle tomaattipyree ja ripottele päälle mausteet.
  4. Lisää päällimmäiseksi silputtu punasipuli.
  5. Lorauta vielä fetan ja tomaattien päälle oliiviöljyä.
  6. Nosta uunivuoka uuniin ja paahda 200 asteessa n. 15 minuuttia, laita vuoan päälle folio jos valkosipulinkynnet alkavat tummumaan liikaa.
AP
:Anne Pfitzner
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.